9,2
673 beoordelingen
toyota-bz4x-1920x460

Nieuwe bZ4X

Prijs vanaf (Incl. BTW) € 44.140,-

Disclaimer

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

De batterij-elektrische Toyota bZ4X is innovatief, efficiënt en heeft een dynamisch en stijlvol SUV-design. Hij is bovendien robuust en met zijn uitstekende vierwielaandrijving en grote actieradius brengt de Toyota bZ4X je overal naartoe. Geniet van een nieuwe rijbeleving met deze innovatieve elektrische SUV.

Toyota-bZ4X-exterieur-driekwart-achter-1140.jpg
Uitzonderlijke prestaties

Geniet van uitzonderlijke prestaties zonder emissie. De Toyota bZ4X heeft een responsieve besturing en biedt op ieder moment acceleratie en koppel. In combinatie met de vierwielaandrijving zorgt dat voor een optimale rijbeleving.

17_Toyota-Bz4X-volledig-nieuwe-batterij-elektrische-SUV-1140-prestaties.jpg
Toyota-bZ4X-exterieur-driekwart-voor-bij-laadpaal-hero-1140-dlrsts.jpg
Volledig elektrisch, All-Wheel Drive

De Toyota bZ4X wijst de weg voor een elektrische generatie. De kracht, dynamiek en het rijcomfort van een SUV komen samen met veelzijdige All-Wheel Drive en een ruime elektrische actieradius. De BZ4X is efficiënt en betrouwbaar, met voor de batterij een lange levensduur die je volledige gemoedsrust geeft.

Elegante en robuuste SUV

Met zijn even robuuste als stijlvolle voorkomen komt de bZ4X evengoed voor de dag in druk stadsverkeer, als buiten de gebaande paden. Hij koppelt de moderne en strakke looks van een elektrische auto aan de imposante uitstraling van een SUV, wat heeft geresulteerd in een uniek designstatement.

Toyota-bZ4X-exterieur-driekwart-voor-van-links-1140.jpg

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kun je verwachten?
 • Direct jouw inruilwaarde

 • 100% vrijblijvend

 • Vanuit officiële Toyota dealer

Documentatie

Ontdek meer over de bZ4X op Toyota.nl

Occasions

Hieronder vind je een kleine selectie uit ons totale aanbod aan occasions! Zoals je van Toyota mag verwachten, zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie