9,2
673 beoordelingen
Kormelink_20200427-05.jpg
Welkom bij Toyota Kormelink, uw regiodealer voor de Achterhoek.

Ons team staat voor u klaar om met een snelle en goede service u en uw auto mobiel te houden. Gelegen op het industrieterrein Den Sliem in Groenlo is ons ruime pand goed bereikbaar. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs. Toyota Kormelink heeft met z’n ruime keus aan nieuw en gebruikte Toyota’s veel te bieden.

Nicky Groot Kormelink

Kormelink_Nicky.jpg

Familiebedrijf Kormelink is al al meer dan 40 jaar een begrip in de achterhoek. Ons bedrijf onderscheidt zich door de hoge klanttevredenheid. Wij stellen namelijk onze klanten centraal en zoeken de mens achter de klant. Wij proberen voor elke klant een passende oplossing te vinden. Dit doen wij samen met een positief team dat bestaat uit betrokken medewerkers die hun vak uitstekend beheersen.

Franklin Groot Kormelink

Franklin_Groot_Kormelink.jpg
Verkoopondersteuning en aftersales

Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij de hoogste kwaliteit leveren met onze service. Ons team werkt in een prettige sfeer waar klanttevredenheid en duurzaamheid door efficiënt werken centraal staan. Een team met gemotiveerde, ervaren mensen staat klaar voor het onderhoud, aircoservice en onverhoopt schadeherstel aan uw auto. En natuurlijk regelen wij ook graag de service voor winterbanden en vervangend vervoer voor u. Toyota Kormelink gaat ver!

Colinda Groot Kormelink.

Kormelink_Colinda.jpg
Office management en administratie

We zien graag dat het klopt in onze organisatie. We laten niets aan het toeval over maken graag waar wat we afgesproken hebben. Dat merkt u als klant wanneer u bij ons binnen stapt.

Geke Groot Kormelink

Geke_Groot_Kormelink.jpg
Verkoop

Er is heel veel mogelijk bij Toyota Kormelink. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes die aansluiten bij uw wensen.

Ike Hatenboer


Kormelink_Ike_03
Showroom

Onze moderne showroom op twee verdiepingen biedt u het complete en actuele Toyotaprogramma. Daarnaast vindt u een ruim aanbod occasions van diverse modellen in alle prijsklassen. Kormelink heeft er voor gekozen om ook alle occasions binnen te presenteren. Dat maakt het uitzoeken van uw nieuwe auto wel zo prettig. De deskundige adviseurs van Kormelink staan u graag met een advies op maat ter zijde.

Kormelink_10.jpg

Toyota Kormelink maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige originele Toyota onderdelen. Honderd procent klant-tevredenheid. Dáár gaan we met ons team voor.

Patrick Schartman, Parts- en Servicemanager

Kormelink_Patrick.jpg
Stagiair verkoop

De komende maanden ondersteunt een stagiair ons team. Wij bieden graag mogelijkheden aan jonge enthousiaste mensen.

Rick Brinkcate

Kormelink_Rick