Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

506 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

omdat ik goed te vreden ben over kormelink Groenlo ben er al vanaf begin 2004 klant dus al bijna 16 jaar dat zegt dus heel wat

Joris severt (Lichtenvoorde)
11-12-2019

Altijd correcte informatie, afspraken op tijd, vriendelijke behandeling, auto gratis wassen.

Laurens Reitsma (Amersfoort)
04-12-2019

Alles na verwachting mooi in de buurt

H.G Essink (Neede)
27-11-2019

Zeer tevreden

Dick Hobé (Aalten )
19-11-2019

Perfecte service, vakgarage, je krijgt veel extra, waar voor je geld.

Bart Vos (Oost Gelre)
19-11-2019

zeer deskundige en plezierige ervaringen met Autobedrijf Kormelink B.V.

Aloys Hilderink (Haaksbergen)
19-11-2019

Gewoon een prima bedrijf met fijne mensen en deskundigheid. Prettig ontvangst en eerlijke prijzen zonder mooie praatjes.

Gerard Boschker (Baak)
19-11-2019

Klantvriendelijk bedrijf met een uitstekende service

Ben Knapen (Lochem)
19-11-2019

Vriendelijke mensen en goede service

R Meijerhof (Corle)
19-11-2019

De ontvangst de schoonheid alles netjes, ik zie niks wat me niet aanstaat.

Henk Wieskamp (Haaksbergen)
07-11-2019

Zeer aangename rustige mensen die u graag van dienst willen zijn en alle tijd hebben voor hun klanten en na in mijn geval na twee jaar nog mijn voornaam weten, je voelt je meteen thuis.

leo van de velden (braamt)
05-11-2019

Tevreden klant.

J.Froeling (Winterswijk)
05-11-2019

Altijd vriendelijke mensen. Prima afspraken omtrent de tijd en de prijs. Evt reparaties worden goed uitgevoerd. Ik heb vertrouwen in Autobedrijf Kormelink.

Dhr. K. v.d. Nouweland (Winterswijk)
05-11-2019

Vriendelijke en persoonlijke medewerkers. Behulpzaam en deskundig. Prijs en onderhoudskosten zijn zeer acceptabel. En de dealer zit binnen redelijke rijafstand van mijn woonplaats.

Jaap Mol (Winterswijk)
05-11-2019

Plezierige en correcte manier van handelen.

Loet Baard
01-11-2019

We zijn zeer tevreden over de mensen in de showroom als in de garage.

Willem Seppenwoolde (Rijssen )
11-10-2019

Ik ben erg tevreden over de behandeling als klant als ook de auto

G.B. Swart (Neede)
11-10-2019

Prettig duidelijk en verder geen poespas!

Geert Beijers (Winterswijk )
09-10-2019

Vakkundig personeel.

Mevr. E.W.Kok (Winterswijk)
03-10-2019

Klant is echt koning, heel nette behandeling, echt top.

Gerard van Doorn (Eibergen)
03-10-2019

Vriendelijk personeel, goede uitleg, wel was er een langere levertijd dan afgesproken, zal te maken hebben met de vakantie. Communicatie hierover mag net iets beter. Ben zeker tevreden over het geheel.

W. Schilderinck (Beltrum)
03-10-2019

-

M. Eekelder (Lichtenvoorde)
26-09-2019

Zeer vriendelijk en goed geholpen.

E.van Reij (Groenlo)
24-09-2019

Uitstekend bedrijf met goed en vriendelijk personeel.

Bert Derksen (Haaksbergen )
20-09-2019

Een zeer betrokken dealer die het klantvriendelijk zijn hoog in haar vaandel voert!

Loet Baard (Borculo)
04-09-2019

Ze doen wat ik als klant graag wil dat ze doen. Ze hebben service hoog in het vaandel staan.

Dhr. J.A.M. Mars (Ruurlo)
04-09-2019

Vriendelijk. Correct. Kundig.

B.J.M. van Lith (Groenlo.)
04-09-2019

Bijzonder klantvriendelijk. Dit familiebedrijf denkt mee, is superbetrouwbaar en houdt zich aan gemaakte afspraken: TOP !!

Rob Beerthuizen (Winterswijk)
04-09-2019

wij zijn al 30 jaar klant dat wil wat zeggen.

Geert ten Dolle (Winterswijk)
30-08-2019

Het is gewoon goed Anders was ik daar geen klant meer.

Friys Houben. (Winterswijk)
27-08-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.