9,2
649 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

649 beoordelingen

Filter

Totaal gebeuren , prima ! Zeer tevreden !

A.Janssen
27-01-2023

prima behandeling zeer tevreden over geboden advies en service

D. G
30-12-2022

pluim voor Toyota Yaris Cross Hybrid en de dealer de beste auto die wij ooit hebben gehad met botsingpreventie, regelmatig 1:22, regendetector, automatisch groot licht aan en uit, prettige vering en waarmee ik met de dealer een klik en vertrouwen had om de Toyota Yaris Cross Hybrid te kopen

Toyota eigenaar
23-12-2022

Persoonlijk, duidelijk en goed Wij hebben inmiddels twee Toyota's gekocht bij Kormelink en zijn over de auto's heel tevreden. Dat komt ook zeker door de communicatie met en het onderhoud door Toyota Kormelink. De kosten zijn bijna altijd van te voren al helder, afspraken maken gaat makkelijk online of telefonisch. Als je moet wachten op de auto kun je daar met koffie, de krant en wifi prima vertoeven.

J. E
17-12-2022

Netjes geholpen Netjes geholpen, auto op tijd weer klaar

Jan Groenlo
15-12-2022

F.J.J. K
06-12-2022

Beste toyota garage Perfecte Toyota garage voor aankoop of reparatie van uw auto.

Toyota eigenaar
01-12-2022

Prima garage Fijne garage goede service correct geholpen en gastvrij.

J. K
24-11-2022

Zeer tevreden klant! Al jaren zijn wij vanuit Zutphen klant bij Autobedrijf Kormelink in Groenlo. Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van het bedrijf, de bejegening en op dit moment genieten wij volop van onze Toyota Yaris Cross!

Anton en Margriet
12-11-2022

Kormelink is een topgarage De ontvangst is altijd zeer vriendelijk. Alle afspraken worden nagekomen. Moet je wachten (komt nauwelijks voor) dan is er een prima wachtruimte met goede koffie en gratis WiFi. Gratis leenauto. Duidelijke en overzichtelijke afrekening en.... niet duur. Ga zo door!

J.G. T
28-10-2022

Goede Service Ben zeer tevreden met de service en vriendelijkheid van deze dealer. Zijn zeer kundig.

G H
09-09-2022

Klant is koning Je bent bij Kormelink meer dan een klant, Je word daar gezien als mens. Dat is een prettige ervaring

B.J.H. O
26-08-2022

Gewoon heel goed Fijne en hele goede service. Geen moeilijk gedoe, gewoon goed

A. H
19-08-2022

Net bedrijf! Kwaliteit en netjes en duidelijk!!

B.H.M. Ten Brinke
18-08-2022

C. P
28-07-2022

Prima service Uitermate tevreden over de aflevering van de auto, goede duidelijke uitlag.

Toyota eigenaar
21-07-2022

Goed bedrijf! Vriendelijke nette verkoper. Geeft eerlijke inruilwaarde. Duidelijke uitleg over de nieuwe auto. Informeert na twee weken of alles naar wens is en of er dingen zijn die niet duidelijk zijn. Mocht dat zo kan ik altijd bellen of langskomen.

A. M
31-03-2022

Uitstekende klantbenadering. Vanaf het 1e showroombezoek tot aan de aflevering tot nu toe niets anders dan positieve ervaringen.

E.P.
17-02-2022

Nieuwe Yaris Cross Limited gekocht Super fijn en betrouwbaar autobedrijf, hier wordt je echt als klant ontvangen en behandeld. Goede service altijd

S.A.J. K
16-02-2022

Ben zeer goed ontvangen aan de receptie en goede uitleg door verkoper. Zeer goede ervaring met het auto bedrijf vriendelijk personeel en alles goed uitgelegd door verkoper.

F.W. Wassink
04-02-2022

Keurig bedrijf, netjes geholpen Erg blij met onze nieuwe electrische ProAce. Tijdens de aankoop keurig geholpen en geadviseerd. Auto ondanks de tijd waar we inzitten snel afgeleverd.

Toyota eigenaar
20-01-2022

Super tevreden! Na twee Toyota Verso’s S zijn we nu overgestapt naar een geweldig model; de Toyota Yaris Cross Hybrid! Nieuwe techniek en aandacht voor het milieu hebben voor deze keuze gezorgd. Door de Corona heeft de hele autowereld met leveringsproblemen te maken. Wij werden hier uitstekend over geïnformeerd en de aflevering was magnifiek. De dealer nam alle tijd om uitleg te geven en ondanks het feit, dat dit model ons nieuwe mogelijkheden biedt, weten we dat we altijd bij autobedrijf Kormelink terecht kunnen. Wij zijn al jaren super tevreden over dit bedrijf en haar personeel.

A.D.A. de Ronde
02-12-2021

Al jaren klant, goede service, stipt op tijd, prijsopgave bij meer werk, prettig om klant te zijn, altijd leenauto beschikbaar, totaal tevreden.

Jacques van der Lans (Marienvelde)
09-07-2021

Altijd een correcte en prima behandeling.

Dhr F.derksen
05-07-2021

Prima, correct en vriendelijk. Zeer goede service.

Wim Beusker (Lichtenvoorde )
30-06-2021

Goede service.

H.H (Vorden)
30-06-2021

Nette mensen, wat men afspreekt komt men na.

Bauhuis (Rietmolen)
11-06-2021

Prima service en klantvriendelijk. Je weet vooraf waar je aan toe bent.

Eric Woordes (Winterswijk )
11-06-2021

Betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam.

Wim Meuleman (Groenlo)
03-06-2021

Fijne sfeer en aandacht voor de cliënten.

Freek de Vries (Neede)
27-05-2021