9,2
617 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

617 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Fijne garage, correct en vriendelijke benadering door iedereen.

G.W.Wassink (Aalten)
14-05-2021

Erg vriendelijk en behulpzaam en ter zake kundig.

H J Teunissen (Groenlo)
11-05-2021

Zeer klantvriendelijk en duidelijke info.

P.J. Nakken (Winterswijk)
07-05-2021

Altijd vriendelijk en duidelijk geholpen.

H.ter Huurne (Rietmolen )
07-05-2021

Vriendelijke ontvangst, prima service en deskundig personeel. Duidelijke communicatie over de uit te voeren werkzaamheden. Nette wachtruimte met goede koffie. Zeer aan te bevelen.

Dhr. Magis (Aalten)
05-05-2021

In de 20 jaar dat ik klant ben bij Autobedrijf Kormelink B.V. in Groenlo ben ik altijd bijzonder goed behandeld.

Wim Aalderink (Winterswijk)
30-04-2021

Een prettige garage wie de klant onzorgd.

Dhr H te Marveld (Groenlo)
28-04-2021

Je wordt er plezierig en goed geholpen.

Maria te Brake (Groenlo)
21-04-2021

Professionele aanpak, en uitermate klantvriendelijk.

Ben ter Avest (Beckum)
21-04-2021

Prima service; heldere afspraken; we komen hier al jaren en hebben hier diiverse auto's gekocht. Uitstekend adres!!!

Sandra Bueters en Alex Volman (Nijmegen)
21-04-2021

Toyota Kormelink is een uitstekende dealer voor de Achterhoek. Het gastvrije en betrouwbare team staat altijd klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Ook bij problemen word je snel en vakkundig geholpen.

B.J Antvelink (Lichtenvoorde)
14-04-2021

Goede dealer die zijn beloftes en afspraken na komt met klantvriendelijk personeel en leiding.

B.Bulten (Aalten)
07-04-2021

Een prima bedrijf, klantvriendelijk, helder met zijn afspraken die ook nagekomen worden.

Chris Hogendoorn (Ruurlo)
07-04-2021

Nette en kundige afhandeling, netjes en correct.

Buijteweg (Almere )
01-04-2021

Degelijk bedrijf, ze doen wat ze beloven. Afspraken worden nagekomen. De voorlichting is goed. De ruimtes zijn nogal onpersoonlijk, gelikt op een manier die ik niet echt leuk vind. Vriendelijke mensen, maar een beetje onpersoonlijk. Het zijn vakmensen dus gewoon goed. Ik zou het waarderen als het allemaal wat gemoedelijker kon.

Henk Wevers (Winterswjk)
18-03-2021

Een en al top bij deze dealer.

leo van de velden (zeddam)
18-03-2021

Goede service en kwaliteit.

PTM Waller Diemont
18-03-2021

Verder geen commentaar.

H. Roskam (Eibergen )
18-03-2021

Men houdt zich aan afspraken, Ik kon er op wachten, er was koffie.

Mevr.A.Rieff (Lichtenvoorde)
16-03-2021

Fijne garage met deskundige en eerlijke mensen!!

M. Groenewoud (Borculo)
16-03-2021

Het is een net bedrijf. De afspraken worden nagekomen. De ontvangst is vriendelijk en beleefd.

A.Bos (Eibergen)
12-03-2021

Enorm goed garage bedrijf met zeer deskundig personeel. Zeer goede service.

Andre (Winterswijk)
12-03-2021

Een eerlijk en te vertrouwen bedrijf.

Harry Koenderinck (Groenlo)
05-03-2021

Goede garage met goede naam, echter de betrouwbaarheid van Toyota's laten de laatste jaren de wensen over.

R. Kl. Gunnewiek
04-03-2021

Netjes ontvangen. Kreeg de ruimte om in de showroom rond te kijken. Goede uitleg met betrekking tot de modellen en de diverse uitvoeringen hierin. Proefrit gemaakt.

R. Burggraaff
25-02-2021

Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Goede bereikbaarheid.

Peter Konings
21-01-2021

Goede hulp.

Dhr. Janszen (Borculo)
07-01-2021

Ik ervaar er een goede service.

Aart Brouwer (Groenlo)
28-12-2020

uitstekende werkplaats, prachtige showroom, goede bereikbaarheid, efficiënt en deskundig personeel en uitstekende service! Ook heerlijke koffie!

gerrit hofman (groenlo)
28-12-2020

We zijn al jaren tevreden klanten en inmiddels zijn onze ervaringen en wensen m.b.t. Toyota bij hen bekend.

René Moorman (Ulft)
16-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.