9,2
639 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

639 beoordelingen

Filter

Goede Service Ben zeer tevreden met de service en vriendelijkheid van deze dealer. Zijn zeer kundig.

G H
09-09-2022

Klant is koning Je bent bij Kormelink meer dan een klant, Je word daar gezien als mens. Dat is een prettige ervaring

B.J.H. O
26-08-2022

Gewoon heel goed Fijne en hele goede service. Geen moeilijk gedoe, gewoon goed

A. H
19-08-2022

Net bedrijf! Kwaliteit en netjes en duidelijk!!

B.H.M. Ten Brinke
18-08-2022

C. P
28-07-2022

Prima service Uitermate tevreden over de aflevering van de auto, goede duidelijke uitlag.

Toyota eigenaar
21-07-2022

Goed bedrijf! Vriendelijke nette verkoper. Geeft eerlijke inruilwaarde. Duidelijke uitleg over de nieuwe auto. Informeert na twee weken of alles naar wens is en of er dingen zijn die niet duidelijk zijn. Mocht dat zo kan ik altijd bellen of langskomen.

A. M
31-03-2022

Uitstekende klantbenadering. Vanaf het 1e showroombezoek tot aan de aflevering tot nu toe niets anders dan positieve ervaringen.

E.P.
17-02-2022

Nieuwe Yaris Cross Limited gekocht Super fijn en betrouwbaar autobedrijf, hier wordt je echt als klant ontvangen en behandeld. Goede service altijd

S.A.J. K
16-02-2022

Ben zeer goed ontvangen aan de receptie en goede uitleg door verkoper. Zeer goede ervaring met het auto bedrijf vriendelijk personeel en alles goed uitgelegd door verkoper.

F.W. Wassink
04-02-2022

Keurig bedrijf, netjes geholpen Erg blij met onze nieuwe electrische ProAce. Tijdens de aankoop keurig geholpen en geadviseerd. Auto ondanks de tijd waar we inzitten snel afgeleverd.

Toyota eigenaar
20-01-2022

Super tevreden! Na twee Toyota Verso’s S zijn we nu overgestapt naar een geweldig model; de Toyota Yaris Cross Hybrid! Nieuwe techniek en aandacht voor het milieu hebben voor deze keuze gezorgd. Door de Corona heeft de hele autowereld met leveringsproblemen te maken. Wij werden hier uitstekend over geïnformeerd en de aflevering was magnifiek. De dealer nam alle tijd om uitleg te geven en ondanks het feit, dat dit model ons nieuwe mogelijkheden biedt, weten we dat we altijd bij autobedrijf Kormelink terecht kunnen. Wij zijn al jaren super tevreden over dit bedrijf en haar personeel.

A.D.A. de Ronde
02-12-2021

Al jaren klant, goede service, stipt op tijd, prijsopgave bij meer werk, prettig om klant te zijn, altijd leenauto beschikbaar, totaal tevreden.

Jacques van der Lans (Marienvelde)
09-07-2021

Altijd een correcte en prima behandeling.

Dhr F.derksen
05-07-2021

Prima, correct en vriendelijk. Zeer goede service.

Wim Beusker (Lichtenvoorde )
30-06-2021

Goede service.

H.H (Vorden)
30-06-2021

Nette mensen, wat men afspreekt komt men na.

Bauhuis (Rietmolen)
11-06-2021

Prima service en klantvriendelijk. Je weet vooraf waar je aan toe bent.

Eric Woordes (Winterswijk )
11-06-2021

Betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam.

Wim Meuleman (Groenlo)
03-06-2021

Fijne sfeer en aandacht voor de cliënten.

Freek de Vries (Neede)
27-05-2021

Betrouwbaar en eerlijk/goed advies.

Rinus Emsbroek (Eibergen)
27-05-2021

Word vriendelijk en correct behandeld. Afspraken worden prima nagekomen. Ambiance is heel prettig. Ik kan Toyota Kormelink aanraden.

strengers (winterswijk)
27-05-2021

Fijne garage, correct en vriendelijke benadering door iedereen.

G.W.Wassink (Aalten)
14-05-2021

Erg vriendelijk en behulpzaam en ter zake kundig.

H J Teunissen (Groenlo)
11-05-2021

Zeer klantvriendelijk en duidelijke info.

P.J. Nakken (Winterswijk)
07-05-2021

Altijd vriendelijk en duidelijk geholpen.

H.ter Huurne (Rietmolen )
07-05-2021

Vriendelijke ontvangst, prima service en deskundig personeel. Duidelijke communicatie over de uit te voeren werkzaamheden. Nette wachtruimte met goede koffie. Zeer aan te bevelen.

Dhr. Magis (Aalten)
05-05-2021

In de 20 jaar dat ik klant ben bij Autobedrijf Kormelink B.V. in Groenlo ben ik altijd bijzonder goed behandeld.

Wim Aalderink (Winterswijk)
30-04-2021

Een prettige garage wie de klant onzorgd.

Dhr H te Marveld (Groenlo)
28-04-2021

Je wordt er plezierig en goed geholpen.

Maria te Brake (Groenlo)
21-04-2021