9,2
571 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

571 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Nette goed ingerichte zaak met naar mijn mening een goede nette verkoper. Alles wordt goed uitgelegd en het ophalen van de auto was super geregeld.

R.wiericx (Eibergen)
15-10-2020

Achterhoekse betrouwbaarheid.

Joost Carlier (Laren Gld)
08-10-2020

Alleen van horen zeggen dat Toyota een betrouwbare auto is. En in mijn geval staat een garagebedrijf Kormelink in Groenlo, en goed aangeschreven van horen zeggen.

Harmen te Hofstee (Groenlo)
08-10-2020

Erg vriendelijk geholpen. Niet opdringerig, juist hulpvaardig en respectvol. Ik rijd nu een paar weken met heel veel plezier in mijn nieuwe Aygo.

G. Limberg
25-09-2020

Mijn ervaringen met Toyota Kormelink zijn uiterst positief. Zeer klantvriendelijk, en correcte afwerking van gemaakte afspraken. Ook heb ik de indruk dat iedereen op de juiste plek zit binnen dit bedrijf.

Ben ter Avest (Beckum)
21-09-2020

Omdat het een goede garage is, je wordt netjes behandeld, netjes te woord gestaan, ook door de telefoniste. Geen opmerkingen.

J. van 't Hooft ( Groenlo)
10-09-2020

Autobedrijf Kormelink uit Groenlo is onze Toyota dealer en als zodanig ons aanspreekpunt voor alle zaken onze 2 Toyota’s aangaande. Vanaf de verkoopafdeling, bij de verkoop, tot aan de receptie en werkplaats hebben wij ervaren als zeer klant- en kwaliteitgericht. Echt een heel goede dealer.

Jim Boester (Eibergen)
10-09-2020

Vriendelijke mensen, altijd keurig geholpen.

Peter Griess (Lichtenvoorde)
10-09-2020

Is de enige in de omgeving die hiervoor in aanmerking komt aangezien de auto in Hattem gekocht is en wij voor het eerst een Toyota rijden.

Dhr K Batenburg (Neede)
07-09-2020

Dit is voor mij een uitstekend bedrijf met goede service en een prettig contact met de klant.

Anton de Ronde
03-09-2020

Ze doen wat er is afgesproken. Er is zelfs een wasbeurt uitgevoerd. Problemen worden indien nodig direct opgelost.

Dhr. J. Mars (Ruurlo)
27-08-2020

Al jaren de perfecte garage en werkplaats voor de beste auto die er is: Toyota.

H.J.M. van Uden (Borculo)
27-08-2020

Kormelink B.V. beschikt over de volgende eerste klas voorzieningen:1)Schitterend pand,nodigt uit om binnen te komen.2) Personeel, zowel receptie, verkoop, administratie als monteurs zijn zeer professioneel.3) Eerlijke en goede informatieverstrekking.4) Leveren een uitstekend product! Ik ben al sinds 2003 vaste klant!

gerrit hofman (groenlo)
20-08-2020

Mooi bedrijf en goede uitstraling, prettig personeel.

Mevr A.H.Ruumpol, (Groenlo)
20-08-2020

Zakelijk een correct bedrijf.

J.H. Obbink (Aalten)
12-08-2020

Ik rijd al jaren een Toyota door hun onderhouden en sta er nooit mee stil.

Coos van Ginkel (Neede)
04-08-2020

Wij zijn als bedrijf zeer tevreden met Kormelink Groenlo. En hebben geen op- of aanmerking. Alles is zo als het hoort.

Bart Eeftink (Lievelde)
03-08-2020

Een betere service kan je niet zo snel ergens anders vinden.

Laura en Adri Lamkamp
30-07-2020

16 Toyota's, 38 jaar later nog en nog steeds klant.

Bulten
21-06-2020

Uitstekende service. Altijd een stapje extra.

Ben Knapen (Lochem)
18-06-2020

Altijd prima volgens afspraak en tijdig info over onverwachte werkzaamheden.

Ria Ars
11-06-2020

Ze zijn heel vriendelijk en zijn heel hulpvaardig.

Betsy Janssen-Weijkamp (Winterswijk)
04-06-2020

Loopt allemaal naar mijn verwachting.

Henk (Neede)
04-06-2020

Vriendelijk personeel, goede leenauto, bellen en prijsopgave bij eventuele extra kosten, geven door wat bij volgende onderhoudsbeurt aan vervanging toe is.

Ray Ruesink (Eibergen)
01-06-2020

Goede service.

wl. Ketting (geesteren)
29-05-2020

Betrouwbare garage. Afspraken worden nagekomen.

Rinus Emsbroek (Eibergen)
28-05-2020

Tevreden over de inruil gebruikte auto en aanschaf nieuwe auto. Men is vriendelijk en welwillend. Wel dient de ingebouwde navigatie nog nagekeken te worden op logische routes weergeven en soms aangegeven gevaarlijke routes moeten niet meer getoond worden.

W. Schilderinck
28-05-2020

Staan altijd klaar voor de klant, goede service.

Rien van Delden (Aalten)
21-05-2020

Prima garage aardig personeel, worden gebeld als er iets bijzonders aan de auto moet gebeuren wat buiten de normale grote beurt valt. Leenauto staat altijd beschikbaar.

Tinekok (Aalten)
14-05-2020

Zeer tevreden over dit bedrijf, vriendelijk personeel komt afspraken na en er is uitstekend mee te overleggen. Ook de kwaliteit van de werkplaats is uitstekend.

Dhr.Doornberg (Groenlo)
14-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.