9,2
591 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

591 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service en mooi bedrijf, werkplaats netjes en wordt netjes behandeld.

Herbert Beeks (Doetinchem)
17-04-2020

Wordt er altijd goed en netjes geholpen in een prettige sfeer.

F de vries (Neede)
26-03-2020

Toyota Kormelink is een goed bedrijf dat veel vertrouwen geeft door de manier waarop ze met klanten omgaan!

Tom Korte (Winterswijk)
26-03-2020

Zeer vriendelijk geholpen, koffie aangeboden. Mocht in de werkplaats bij de auto zijn, van vriendelijke monteur op alle technische vragen gelijk antwoord gekregen.

Willie Wassink. (Lichtenvoorde)
19-03-2020

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik behandeld word. De kwaliteit van de medewerkers in de zeer nette werkplaats is hoog. Ik word goed op de hoogte gehouden van evt. extra kosten. Mijn vertrouwen in Autobedrijf Kormelink is groot.

Frank Adema (Lichtenvoorde )
19-03-2020

Deskundig, zeer goede service en een duidelijk prijsbeleid.

Gerard Venhuis (Winterswijk )
19-03-2020

Prima bedrijf, professioneel, klantvriendelijk, goede service en fijne auto's.

Ruth van der Meulen (Winterswijk)
13-03-2020

De medewerk(st)ers zijn allemaal best aardige mensen, maar je komt niet zo makkelijk met hen in contact. Het beperkt zich meestal tot het aanbieden van een kopje koffie en meer niet.

Henk Koerselman (Zutphen)
13-03-2020

Gewoon een goede dealer.

R.W.M. Klein Gunnewiek
13-03-2020

Men is vriendelijk, behulpzaam, legt uit wat nodig is, er is koffie beschikbaar.

Annie Rieff (Lichtenvoorde)
13-03-2020

Zeer correct.

M.F. ten Elsen
05-03-2020

Ik vind het een heel fijn autobedrijf heel gastvrij service is uitstekend.Niets is teveel.Regelen alles netjes voor je.

Thea Pierik (Eibergen)
21-02-2020

Kormelink staat voor kwaliteit, duidelijke afspraken en zijn er kleine problemen wordt je gelijk geholpen, zonder problemen

Arie Heutink (Groenlo)
18-02-2020

Corecte behandling

Zieverink (Winterswijk)
12-02-2020

Ik heb een betere indruk van de service organisatie dan van de verkoop organisatie. Ik zou niet bij alle verkopers aankloppen om een auto te kopen.

Erwin van Holten (Borculo)
07-02-2020

Tot nu toe pima ervaring. Goede afspraken en komen deze ook na. Prijs kwaliteit is goed

Jeroen Stevens (Lievelde)
31-01-2020

Had ook een 10 mogen zijn, maar die geef ik nooit.

Hans Miedema (Varsseveld)
29-01-2020

Altijd vriendelijk en netjes en voor mijn gevoel eerlijk

Klaas bos (Nijkerk)
29-01-2020

Prettig geholpen bij het maken van de offerte en de uiteindelijke aankoop. Goede instructie gekregen bij de aflevering. Heb de auto nu 3 weken en 750 km. en deze Yaris bevalt nog beter dan mijn vorige Yaris.

Toyota rijder (Lochem)
29-01-2020

Dit automobielbedrijf houdt zich aan de afspraken en is uiterst vakkundig en vriendelijk.

Albert Droppers (Eibergen)
22-01-2020

Alles conform afspraak.

Bonnema (Holten)
02-01-2020

Goeie service, kan meestal op de zelfde dag terecht als er wat met de auto is.

W,j,ten bos (Winterswijk)
02-01-2020

Gewoon goed, no-nonsense.

R.Hummelink (Zieuwent)
30-12-2019

Goede afspraken, correcte afhandeling, vriendelijke bejegening.

Ben Tank
18-12-2019

Het is een mooi familiebedrijf, goede service, afspraak is afspraak, veel aandacht voor de klant.

Jan Vermeer (Zutphen)
13-12-2019

omdat ik goed te vreden ben over kormelink Groenlo ben er al vanaf begin 2004 klant dus al bijna 16 jaar dat zegt dus heel wat

Joris severt (Lichtenvoorde)
11-12-2019

Altijd correcte informatie, afspraken op tijd, vriendelijke behandeling, auto gratis wassen.

Laurens Reitsma (Amersfoort)
04-12-2019

Alles na verwachting mooi in de buurt

H.G Essink (Neede)
27-11-2019

Zeer tevreden

Dick Hobé (Aalten )
19-11-2019

Perfecte service, vakgarage, je krijgt veel extra, waar voor je geld.

Bart Vos (Oost Gelre)
19-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.