9,2
554 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

554 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd vriendelijke mensen. Prima afspraken omtrent de tijd en de prijs. Evt reparaties worden goed uitgevoerd. Ik heb vertrouwen in Autobedrijf Kormelink.

Dhr. K. v.d. Nouweland (Winterswijk)
05-11-2019

Vriendelijke en persoonlijke medewerkers. Behulpzaam en deskundig. Prijs en onderhoudskosten zijn zeer acceptabel. En de dealer zit binnen redelijke rijafstand van mijn woonplaats.

Jaap Mol (Winterswijk)
05-11-2019

Plezierige en correcte manier van handelen.

Loet Baard
01-11-2019

We zijn zeer tevreden over de mensen in de showroom als in de garage.

Willem Seppenwoolde (Rijssen )
11-10-2019

Ik ben erg tevreden over de behandeling als klant als ook de auto

G.B. Swart (Neede)
11-10-2019

Prettig duidelijk en verder geen poespas!

Geert Beijers (Winterswijk )
09-10-2019

Vakkundig personeel.

Mevr. E.W.Kok (Winterswijk)
03-10-2019

Klant is echt koning, heel nette behandeling, echt top.

Gerard van Doorn (Eibergen)
03-10-2019

Vriendelijk personeel, goede uitleg, wel was er een langere levertijd dan afgesproken, zal te maken hebben met de vakantie. Communicatie hierover mag net iets beter. Ben zeker tevreden over het geheel.

W. Schilderinck (Beltrum)
03-10-2019

-

M. Eekelder (Lichtenvoorde)
26-09-2019

Zeer vriendelijk en goed geholpen.

E.van Reij (Groenlo)
24-09-2019

Uitstekend bedrijf met goed en vriendelijk personeel.

Bert Derksen (Haaksbergen )
20-09-2019

Een zeer betrokken dealer die het klantvriendelijk zijn hoog in haar vaandel voert!

Loet Baard (Borculo)
04-09-2019

Ze doen wat ik als klant graag wil dat ze doen. Ze hebben service hoog in het vaandel staan.

Dhr. J.A.M. Mars (Ruurlo)
04-09-2019

Vriendelijk. Correct. Kundig.

B.J.M. van Lith (Groenlo.)
04-09-2019

Bijzonder klantvriendelijk. Dit familiebedrijf denkt mee, is superbetrouwbaar en houdt zich aan gemaakte afspraken: TOP !!

Rob Beerthuizen (Winterswijk)
04-09-2019

wij zijn al 30 jaar klant dat wil wat zeggen.

Geert ten Dolle (Winterswijk)
30-08-2019

Het is gewoon goed Anders was ik daar geen klant meer.

Friys Houben. (Winterswijk)
27-08-2019

Prima dealer, mooi bedrijf.

Frank Adema
16-08-2019

Vriendelijk, zeer bekwaam en betrouwbare garage.

Sylvia (Rijswijk)
14-08-2019

Klantvriendelijk en goede service.

Marion
07-08-2019

Je voelt je als klant welkom

W. Dijkman-Geukes (Eibergen)
23-07-2019

Keurige zaak, Komen afspraken na. Goede service.

Bruil.A. (Ruurlo)
23-07-2019

De ontvangst, uitleg, prijsopgave en toelichting van werkzaamheden, tijdsduur, afspraken......alles altijd uiterst correct en kundig.Rij inmiddels in mijn 5e Toyota en dat zal niet gauw veranderen!Fijne dealer.

MWG Meijer-Willink
23-07-2019

Gewoon een top garage!

J.Raterink (Winterswijk )
23-07-2019

Goede persoonlijke service

Janine Tops (Groenlo)
23-07-2019

Vriendelijk personeel

Tiana jantje piepers (Winterswijk)
23-07-2019

Zeer correcte en vriendelijke bejegening door de verkoper. Hij nam alle tijd voor mij. De inruilprijs voor de vorige auto was overeenkomstig met mijn verwachtingen.

E. van Emmerik (Delden)
23-07-2019

Prima ontvangst. Duidelijk verhaal. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen . Prettig in de omgang. Aan te bevelen.

Jeroen Stevens (Lievelde )
23-07-2019

goede garage en personeel

J. Kolstee
19-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.