9,2
591 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

591 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede hulp.

Dhr. Janszen (Borculo)
07-01-2021

Ik ervaar er een goede service.

Aart Brouwer (Groenlo)
28-12-2020

uitstekende werkplaats, prachtige showroom, goede bereikbaarheid, efficiënt en deskundig personeel en uitstekende service! Ook heerlijke koffie!

gerrit hofman (groenlo)
28-12-2020

We zijn al jaren tevreden klanten en inmiddels zijn onze ervaringen en wensen m.b.t. Toyota bij hen bekend.

René Moorman (Ulft)
16-12-2020

Betrouwbaarheid.

Ben van Uum (Groenlo)
10-12-2020

Prima bedrijf, staan altijd voor de klant klaar.

G.van Eeuwijk (Ruurlo)
10-12-2020

Altijd erg correct en vriendelijk en de koffie is klaar.

Mevr. Vogel (Rijssen)
07-12-2020

Een fijne garage met top service. Altijd vriendelijk te woord gestaan.

Jolanda Willekes (Borculo)
03-12-2020

Professionele dealer, goede service en zeer vriendelijke mensen.

S. Bosman (Rotterdam)
03-12-2020

Makkelijk online een afspraak te maken, vriendelijk en deskundig personeel. Gratis vervangend vervoer, geriefelijk wachtruimte.

J. Reijgersberg (Eibergen)
03-12-2020

Ben tevreden.

G, Beuting (Lichtenvoorde)
27-11-2020

Prima service. Altijd vriendelijk. Altijd correct geholpen.

Henk Tuut ( Varsseveld)
26-11-2020

Vriendelijk en zeer correct.

Tb Janssen (Groenlo)
23-11-2020

Prima service, heldere communicatie en klantvriendelijk.

Marco Te nijenhuis (Eibergen)
12-11-2020

Klantgericht. No nonsens. Eerlijk. Betrouwbaar.

Evert Bos
12-11-2020

Uiterst plezierige service. Zeer klantvriendelijk. Nemen de tijd voor je, prijs kwaliteit prima.

M. Wigman
12-11-2020

Een uitstekende service, prima werk, aardige mensen en niet te duur.

Nvt (Nvt)
12-11-2020

Alles prima afgehandeld en behandeld.

Dick Hobe (Aalten )
04-11-2020

Perfecte service en begeleiding. Punt van aandacht is de termijn om snel een afspraak te kunnen maken.

Aloys hilderink (Haaksbergen)
04-11-2020

We worden altijd prima geholpen en te woord gestaan.

K van Sleeuwen (Aalten )
02-11-2020

Nette goed ingerichte zaak met naar mijn mening een goede nette verkoper. Alles wordt goed uitgelegd en het ophalen van de auto was super geregeld.

R.wiericx (Eibergen)
15-10-2020

Achterhoekse betrouwbaarheid.

Joost Carlier (Laren Gld)
08-10-2020

Alleen van horen zeggen dat Toyota een betrouwbare auto is. En in mijn geval staat een garagebedrijf Kormelink in Groenlo, en goed aangeschreven van horen zeggen.

Harmen te Hofstee (Groenlo)
08-10-2020

Erg vriendelijk geholpen. Niet opdringerig, juist hulpvaardig en respectvol. Ik rijd nu een paar weken met heel veel plezier in mijn nieuwe Aygo.

G. Limberg
25-09-2020

Mijn ervaringen met Toyota Kormelink zijn uiterst positief. Zeer klantvriendelijk, en correcte afwerking van gemaakte afspraken. Ook heb ik de indruk dat iedereen op de juiste plek zit binnen dit bedrijf.

Ben ter Avest (Beckum)
21-09-2020

Omdat het een goede garage is, je wordt netjes behandeld, netjes te woord gestaan, ook door de telefoniste. Geen opmerkingen.

J. van 't Hooft ( Groenlo)
10-09-2020

Autobedrijf Kormelink uit Groenlo is onze Toyota dealer en als zodanig ons aanspreekpunt voor alle zaken onze 2 Toyota’s aangaande. Vanaf de verkoopafdeling, bij de verkoop, tot aan de receptie en werkplaats hebben wij ervaren als zeer klant- en kwaliteitgericht. Echt een heel goede dealer.

Jim Boester (Eibergen)
10-09-2020

Vriendelijke mensen, altijd keurig geholpen.

Peter Griess (Lichtenvoorde)
10-09-2020

Is de enige in de omgeving die hiervoor in aanmerking komt aangezien de auto in Hattem gekocht is en wij voor het eerst een Toyota rijden.

Dhr K Batenburg (Neede)
07-09-2020

Dit is voor mij een uitstekend bedrijf met goede service en een prettig contact met de klant.

Anton de Ronde
03-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.