9,2
554 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

554 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Een betere service kan je niet zo snel ergens anders vinden.

Laura en Adri Lamkamp
30-07-2020

16 Toyota's, 38 jaar later nog en nog steeds klant.

Bulten
21-06-2020

Uitstekende service. Altijd een stapje extra.

Ben Knapen (Lochem)
18-06-2020

Altijd prima volgens afspraak en tijdig info over onverwachte werkzaamheden.

Ria Ars
11-06-2020

Ze zijn heel vriendelijk en zijn heel hulpvaardig.

Betsy Janssen-Weijkamp (Winterswijk)
04-06-2020

Loopt allemaal naar mijn verwachting.

Henk (Neede)
04-06-2020

Vriendelijk personeel, goede leenauto, bellen en prijsopgave bij eventuele extra kosten, geven door wat bij volgende onderhoudsbeurt aan vervanging toe is.

Ray Ruesink (Eibergen)
01-06-2020

Goede service.

wl. Ketting (geesteren)
29-05-2020

Betrouwbare garage. Afspraken worden nagekomen.

Rinus Emsbroek (Eibergen)
28-05-2020

Tevreden over de inruil gebruikte auto en aanschaf nieuwe auto. Men is vriendelijk en welwillend. Wel dient de ingebouwde navigatie nog nagekeken te worden op logische routes weergeven en soms aangegeven gevaarlijke routes moeten niet meer getoond worden.

W. Schilderinck
28-05-2020

Staan altijd klaar voor de klant, goede service.

Rien van Delden (Aalten)
21-05-2020

Prima garage aardig personeel, worden gebeld als er iets bijzonders aan de auto moet gebeuren wat buiten de normale grote beurt valt. Leenauto staat altijd beschikbaar.

Tinekok (Aalten)
14-05-2020

Zeer tevreden over dit bedrijf, vriendelijk personeel komt afspraken na en er is uitstekend mee te overleggen. Ook de kwaliteit van de werkplaats is uitstekend.

Dhr.Doornberg (Groenlo)
14-05-2020

Een betrouwbaar adres.

Thomas
14-05-2020

Autobedrijf Kormelink is attent, duidelijk en heeft kennis van zaken.

Seelen (Neede)
06-05-2020

De service wasbeurt, na nieuwe 2 voorbanden, opbrengen en zomerbanden, doet een klant goed. Daar moeten ze het niet op bezuinigen.

E.M. ten Have. (Lichtenvoorde.)
06-05-2020

Correcte firma.

G.W.Wassink (Aalten )
06-05-2020

zeer correcte mensen, vriendelijk.

Gabriel Tiehuis (Aalten)
06-05-2020

Prima garage! Vriendelijk deskundig service gericht! Meedenkend en komt afspraken na!

Raterink (Winterswijk )
29-04-2020

Werkzaamheden correct gedaan, vervangende auto. Gastvrij, vriendelijk. Ze bellen als er onvoorziene dingen zijn die extra kosten opleveren. Alles correct.

C Kuppens (eibergen)
29-04-2020

Zeer tevreden en altijd zeer correct al 10 tal jaren.

André Buijteweg (Almere)
29-04-2020

Goede service en open een duidelijke communicatie. Je weet waar je aan toe bent. Vriendelijk personeel en gastvrij. Kortom mooi bedrijf.

Dhr. G. Boschker (Baak)
23-04-2020

Ik word altijd heel prettig en professioneel door Garage Kormelink geholpen. Ik voel mij als klant zeer gewaardeerd.

Clementine de Koe (Winterswijk)
23-04-2020

Goede service en mooi bedrijf, werkplaats netjes en wordt netjes behandeld.

Herbert Beeks (Doetinchem)
17-04-2020

Wordt er altijd goed en netjes geholpen in een prettige sfeer.

F de vries (Neede)
26-03-2020

Toyota Kormelink is een goed bedrijf dat veel vertrouwen geeft door de manier waarop ze met klanten omgaan!

Tom Korte (Winterswijk)
26-03-2020

Zeer vriendelijk geholpen, koffie aangeboden. Mocht in de werkplaats bij de auto zijn, van vriendelijke monteur op alle technische vragen gelijk antwoord gekregen.

Willie Wassink. (Lichtenvoorde)
19-03-2020

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik behandeld word. De kwaliteit van de medewerkers in de zeer nette werkplaats is hoog. Ik word goed op de hoogte gehouden van evt. extra kosten. Mijn vertrouwen in Autobedrijf Kormelink is groot.

Frank Adema (Lichtenvoorde )
19-03-2020

Deskundig, zeer goede service en een duidelijk prijsbeleid.

Gerard Venhuis (Winterswijk )
19-03-2020

Prima bedrijf, professioneel, klantvriendelijk, goede service en fijne auto's.

Ruth van der Meulen (Winterswijk)
13-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.