9,2
591 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

591 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ze doen wat er is afgesproken. Er is zelfs een wasbeurt uitgevoerd. Problemen worden indien nodig direct opgelost.

Dhr. J. Mars (Ruurlo)
27-08-2020

Al jaren de perfecte garage en werkplaats voor de beste auto die er is: Toyota.

H.J.M. van Uden (Borculo)
27-08-2020

Kormelink B.V. beschikt over de volgende eerste klas voorzieningen:1)Schitterend pand,nodigt uit om binnen te komen.2) Personeel, zowel receptie, verkoop, administratie als monteurs zijn zeer professioneel.3) Eerlijke en goede informatieverstrekking.4) Leveren een uitstekend product! Ik ben al sinds 2003 vaste klant!

gerrit hofman (groenlo)
20-08-2020

Mooi bedrijf en goede uitstraling, prettig personeel.

Mevr A.H.Ruumpol, (Groenlo)
20-08-2020

Zakelijk een correct bedrijf.

J.H. Obbink (Aalten)
12-08-2020

Ik rijd al jaren een Toyota door hun onderhouden en sta er nooit mee stil.

Coos van Ginkel (Neede)
04-08-2020

Wij zijn als bedrijf zeer tevreden met Kormelink Groenlo. En hebben geen op- of aanmerking. Alles is zo als het hoort.

Bart Eeftink (Lievelde)
03-08-2020

Een betere service kan je niet zo snel ergens anders vinden.

Laura en Adri Lamkamp
30-07-2020

16 Toyota's, 38 jaar later nog en nog steeds klant.

Bulten
21-06-2020

Uitstekende service. Altijd een stapje extra.

Ben Knapen (Lochem)
18-06-2020

Altijd prima volgens afspraak en tijdig info over onverwachte werkzaamheden.

Ria Ars
11-06-2020

Ze zijn heel vriendelijk en zijn heel hulpvaardig.

Betsy Janssen-Weijkamp (Winterswijk)
04-06-2020

Loopt allemaal naar mijn verwachting.

Henk (Neede)
04-06-2020

Vriendelijk personeel, goede leenauto, bellen en prijsopgave bij eventuele extra kosten, geven door wat bij volgende onderhoudsbeurt aan vervanging toe is.

Ray Ruesink (Eibergen)
01-06-2020

Goede service.

wl. Ketting (geesteren)
29-05-2020

Betrouwbare garage. Afspraken worden nagekomen.

Rinus Emsbroek (Eibergen)
28-05-2020

Tevreden over de inruil gebruikte auto en aanschaf nieuwe auto. Men is vriendelijk en welwillend. Wel dient de ingebouwde navigatie nog nagekeken te worden op logische routes weergeven en soms aangegeven gevaarlijke routes moeten niet meer getoond worden.

W. Schilderinck
28-05-2020

Staan altijd klaar voor de klant, goede service.

Rien van Delden (Aalten)
21-05-2020

Prima garage aardig personeel, worden gebeld als er iets bijzonders aan de auto moet gebeuren wat buiten de normale grote beurt valt. Leenauto staat altijd beschikbaar.

Tinekok (Aalten)
14-05-2020

Zeer tevreden over dit bedrijf, vriendelijk personeel komt afspraken na en er is uitstekend mee te overleggen. Ook de kwaliteit van de werkplaats is uitstekend.

Dhr.Doornberg (Groenlo)
14-05-2020

Een betrouwbaar adres.

Thomas
14-05-2020

Autobedrijf Kormelink is attent, duidelijk en heeft kennis van zaken.

Seelen (Neede)
06-05-2020

De service wasbeurt, na nieuwe 2 voorbanden, opbrengen en zomerbanden, doet een klant goed. Daar moeten ze het niet op bezuinigen.

E.M. ten Have. (Lichtenvoorde.)
06-05-2020

Correcte firma.

G.W.Wassink (Aalten )
06-05-2020

zeer correcte mensen, vriendelijk.

Gabriel Tiehuis (Aalten)
06-05-2020

Prima garage! Vriendelijk deskundig service gericht! Meedenkend en komt afspraken na!

Raterink (Winterswijk )
29-04-2020

Werkzaamheden correct gedaan, vervangende auto. Gastvrij, vriendelijk. Ze bellen als er onvoorziene dingen zijn die extra kosten opleveren. Alles correct.

C Kuppens (eibergen)
29-04-2020

Zeer tevreden en altijd zeer correct al 10 tal jaren.

André Buijteweg (Almere)
29-04-2020

Goede service en open een duidelijke communicatie. Je weet waar je aan toe bent. Vriendelijk personeel en gastvrij. Kortom mooi bedrijf.

Dhr. G. Boschker (Baak)
23-04-2020

Ik word altijd heel prettig en professioneel door Garage Kormelink geholpen. Ik voel mij als klant zeer gewaardeerd.

Clementine de Koe (Winterswijk)
23-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.