9,2
639 beoordelingen
zakelijk-wagenpasrkbeheer-1140x420_tcm-22-1245744.jpg

Wagenparkbeheer

Ontdek de Business Plussen van Toyota Zakelijk

Zakelijk Nederland wil afscheid nemen van diesel. Dat vraagt om een flexibele en efficiënte oplossing. Een oplossing zoals Toyota Hybrid. Die staat garant voor een betrouwbare techniek, hoge restwaardes, lage CO2-uitstoot en lage onderhoudskosten. Oftewel een zeer gunstige Total Cost of Ownership (TCO). En dankzij Toyota Hybrid rijdt u tot 50% elektrisch zonder te hoeven laden*. Dat is de power van Toyota!

  • Laagste brandstof- en exploitatiekosten

  • Laagste C02- en NOX-uitstoot

  • Zeer betrouwbaar dankzij topkwaliteit techniek

  • Wereldleider in Hybrid, waterstof en mobiliteitsinnovaties

zakelijk-wagenparkbeheer-sl1-555x249_tcm-22-1252635.jpg
Vraag zakelijke brochure aan Neem contact op
Een efficiënter en duurzamer wagenpark?

Wilt u uw wagenpark verduurzamen? Kies dan voor de krachtige en slimme Toyota Hybrid. De beste keuze voor toekomstige restwaardes want Toyota Hybrid staat garant voor efficiënte, duurzame motoren met een lage CO2-uitstoot. De lage onderhouds- en reparatiekosten zorgen bovendien voor een gunstige TCO.

Toyota staat voor rijplezier, veiligheid en comfort. Ontdek de Corolla, Toyota C-HR of RAV4. Drie modellen die gebouwd zijn op het nieuwe TNGA-platform voor het ultieme stuur- en weggedrag. Ze zijn ook voorzien van actieve veiligheidssystemen en een premium interieur met hightech features. Zo komen uw medewerkers uitgerust aan op de zaak.

zakelijk-mkb-tabel-1140x420_tcm-22-1562766.jpg

De Business Editions van Toyota

Toyota Yaris
Fiscale waarde v.a.:
€ 17.995,-

Toyota Corolla Hatchback
Fiscale waarde v.a.:
€ 25.550,-

Toyota Corolla Touring Sports
Fiscale waarde v.a.:
€ 26.550,-

Toyota Corolla Sedan
Fiscale waarde v.a.:
€ 30.105,-

Toyota C-HR
Fiscale waarde v.a.:
€ 31.525,-

Toyota RAV4

Fiscale waarde v.a.:
€ 35.510,-

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Fiscale waarde v.a.:
€ 54.815,-

Toyota Camry

Fiscale waarde v.a.:
€ 40.120,-

Toyota Highlander

Fiscale waarde v.a.:
€ 58.860,-

zakelijk-zzp-sl2-555x249_tcm-22-1252802.jpg
Nieuwe vormen van mobiliteit

U kunt uw medewerkers ook een eigen mobiliteitsbudget geven. Daarmee regelen ze zelf hoe ze van A naar B gaan (met een privéauto of met het openbaar vervoer). Voor een aantrekkelijk maandbedrag rijden zij dan in een nieuwe Toyota -zonder bijtelling- en alles is geregeld. Ze hoeven alleen nog maar zelf te tanken!

Car sharing

Car sharing is dé oplossing om uw zakelijke mobiliteit flexibeler en efficiënter te maken. Bent u bang dat uw auto’s te veel stilstaan en daardoor geld kosten? Via car sharing kunt u uw wagenpark efficiënter en flexibel inrichten. Vandaar ook onze samenwerking met WeGo. Met WeGo en de handige app zijn uw medewerkers binnen 1 minuut onderweg. Autodelen zorgt er bovendien voor dat u de CO2- en NOX-uitstoot verlaagt. Kortom: een win-win situatie. Ook daar vertellen we u graag meer over.

toyota-zakelijk-wagenpark-sls-555x249_tcm-22-1563015.jpg
toyota-zakelijk-wagenpark-sl2-555x249_tcm-22-1563012.jpg
Een leasevorm voor iedereen

Toyota biedt diverse leasevormen. Speciaal voor ZZP'ers heeft Toyota bijvoorbeeld Private FlexLease. Daarmee geniet u van maximale flexibiliteit, want u kunt na één jaar maandelijks uw leaseovereenkomst beëindigen. Zonder extra kosten en bijtelling. Wilt u liever kapitaal vrijhouden of vrijmaken en alle autokosten ten laste laten komen van uw onderneming? Kies dan voor Operational Lease. U betaalt dan een vast, laag maandbedrag. En alle operationele kosten zitten in het maandbedrag zodat u volledig wordt ontzorgd.

Toch liever Financial Lease? Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand voor een bepaalde looptijd. Na de termijn is de auto van u. De operationele zaken regelt u zelf. Uiteraard kunt u die uitstekend toevertrouwen aan uw Toyota dealer.

Vraag zakelijke brochure aan Neem contact op

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.