9,2
627 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kormelink

9,2

627 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Fijne en prettige dealer goede hulp met alles wat er gevraagd wordt.

Dhr E.Hakken (Haarlo)
25-03-2015

Echt perfect geregeld, APK en beurt ineen, auto lekker gewassen en kleine opmerkingen die ik had zijn prima verholpen!

Anoniem
25-03-2015

alles wat er af gesproken wordt komt men na dus ik ben zeer tevreden

chris jansen (aalten)
19-03-2015

zeer vriendelijk,met een bakje koffie erbij.

Dinant te Grotenhuis (Neede)
18-03-2015

voorlichting goed, prettige opvang in een woord prima.

Dh. J van Zoelen (Winterswijk)
18-03-2015

Het werk is m.i. goed gedaan. Een 10 geef ik alleen als ik denk dat het niet nog beter kan.

Anoniem
11-03-2015

men wordt correct en netjes te woord gestaan en behandeld.

B.Janssen (Groenlo)
11-03-2015

Goede service

Anoniem
11-03-2015

dit is mijn 13 e Toyota en altijd van deze garage. daarom.

Geert ten Dolle (Winterswijk)
11-03-2015

Aankoop van onze nieuwe Toyota Auris TS verliep prima. Het is heerlijk om met de elektromotor en alle raampjes open zachtjes over een stil bosweggetje te rijden en alle vogeltjes te horen fluiten. Leuk hoor zo'n hybride!

Fam. Mensink-Baks (Winterswijk)
02-03-2015

Een 8 is een mooi cijfer

Anoniem
25-02-2015

Correct en vlotte ontvangst,, service is goed, eerlijke prijsopgave, service staat hoog aangeschreven, auto wordt uiterst correct nagekeken, 9 +.

dhr. Engelbarts (lichtenvoorde)
18-02-2015

Hallo We zijn uitstekend behandeld en ook in alle rust goed door genomen welke auto voor het meest geschikt was ,we zijn ook prima geslaagd en hebben er ook veel plezier mee. Groetjes Joop Bennink

Joop Bennink ( Beltrum )
18-02-2015

Vakbekwaam, prettig contact, prettige service, correcte after sales.

Anoniem
12-02-2015

Vriendelijk Duidelijk Correct Geduldig Inruilprijs

Anoniem
12-02-2015

Goede service en vakkundig personeel

De Hr. Th. Theissen (Groenlo)
11-02-2015

De klantvriendelijkheid, belangstelling voor de klant en de auto en de deskundigheid van het personeel zorgen voor een hoog cijfer.

Nol Oosterink (Varsseveld)
11-02-2015

goede inruil en een prima service

Anoniem
11-02-2015

Zeer klantvriendelijk, goed op de hoogte en uitgebreide uitleg bij aflevering.

Anoniem
10-02-2015

ik heb geen enkele aanmerking op deze dealer ben altijd zeer goed geholpen.

Dhr.Doornink (Aalten)
05-02-2015

Mijn Toyota Yaris is zijn 13e levensjaar ingegaan. Prima door de garage onderhouden, op tijd vermelding van de kosten. Of door iemand gebeld en in overleg reparatie laten uitvoeren. Zelfs door de wasstraat gereden, super. Leuk en fijn contact met de mensen van de werkplaats. Volgende keer zal ik (als ik er aan denk) appeltaart voor jullie meenemen.

B.M. Nardie Toebes (Winterswijk)
05-02-2015

Zeer goede en snelle service. Altijd zeer klantvriendelijk en duidelijk over de te verwachte kosten.

Anoniem
27-01-2015

De totale netheid van het bedrijf en de mensen waardoor je wordt benaderd. IK ben in mijn eigen ogen ook correct en hou van netheid om mij heen dat was voorheen op mijn werk zo en ook thuis.

Henk Wieskamp (Haaksbergen)
26-01-2015

Zowel de aankoop van een voertuig als de aflevering zijn correct.

J.W. Oostveen (Ruurlo)
21-01-2015

Onze afspraak hebben we elektronisch gemaakt en daarop kregen al snel een keurige bevestiging. We werden op de geplande datum allervriendelijkst ontvangen: men had ons verwacht. Men luisterde goed en met aandacht naar onze opmerkingen en vragen. Een gekwalificeerde monteur heeft de werkzaamheden op zich genomen. Er werd gedegen gewerkt volgens een onderhoudsschema van Toyota. Alle onderdelen die voor controle in aanmerking kwamen werden minutieus gecontroleerd. Ook waren we meer dan welkom in de showroom en bij de koffiebar: (Beukenhorst koffie!!!). Zoals altijd zag het hele bedrijf, zowel de showroom, de informatiebalie als de werkplaats er super schoon en verzorgd uit. Ook de monteurs en het andere personeel zagen er 'fris en fruitig' uit. Last but not least: de rekening was duidelijk en conform het door Toyota voor deze beurt opgestelde tarief. Kortom: dit bedrijf is voor elke automobilist een aanrader.

Albert Droppers (Eibergen)
14-01-2015

Goede garage en vlotte service.

Anoniem
12-01-2015

Vriendelijk, veel aandacht, goede kennis

Anoniem
29-12-2014

dit is zeer correcte en keurige garage. met personen die ons altijd met respect behandelen.

Fam. H. Meijer (Winterswijk)
23-12-2014

Zeer correcte behandeling en service, overeenkomstig de gemaakte afspraken.

Wil Vlessert (Borculo)
09-12-2014

Hoge Kwaliteit ,goede service .afstand naar de garage is dichtbij huis..fijne mensen.betrouwbaar ..

Anoniem
08-12-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.